M&M

ARCHITECTEN

Veenweg vrije kavel 06

Voor Kavel 06 van de kavels aan de Veenweg in Leidschenveen ontwierp M&M Architecten deze woning. Door de bajonet-vormige plattegrond ontstaan er twee vleugels die verbonden zijn door een hoge en lichte verkeersruimte in het midden, waar je binnenkomt. Hierdoor ontstaat aan de straatzijde een ruimte voor twee parkeerplaatsen op de kavel en aan de achterzijde een terras dat gelegen is tussen de eetkeuken en woonkamer.

Na binnenkomst bevind je je in een dubbele hoge ruimte en kun je de glazen nok van het dak zien. In de hal heb je de keuze tussen twee sets dubbele deuren. De deuren aan de rechterzijde geven toegang tot de ruime woonkamer met de grote erker op de hoek die uitzicht geeft over het water dat aan de kavel grenst. De deuren aan de linkerzijde komen uit bij de eetkeuken die verbonden is met het terras en uitkijkt op de achtertuin.

Op de eerste verdieping bestaat de ene vleugel uit de hoofdslaapkamer met een badkamer ensuite en de andere uit twee kleinere slaapkamers met een tweede badkamer er tussenin. De vleugels worden verbonden door een brug die de extra hoge hal doorkruist. 


E-mail